Voordelen

Meerjarenplanning:
Schildersbedrijf Niels Kaag biedt u de mogelijkheid om een meerjarenovereenkomst af te sluiten. U bent er op die manier jarenlang van verzekerd dat het schilderwerk er altijd optimaal uitziet.

De voordelen:

  • Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten;
  • Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis;
  • Op basis van een voorafgaand technisch rapport wordt het schilderwerk uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop complete garantie rust,

Het aangaan van een meerjarige overeenkomst voor het onderhoud aan binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

Winterschilder:
Vanaf half november t/m half maart geldt er een winterschilder korting op de offerte. Voor meer informatie over deze korting kunt u contact met ons opnemen.

Laag BTW-tarief:
Woningen die 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk.  Hierbij is het verplicht, dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring in onze administratie bewaren. Deze verklaring ontvangt u van ons gelijk met de offerte. Het is de bedoeling dat u deze na het geven van de opdracht invult en ondertekent en samen met de getekende offerte aan ons terugstuurt.

Share Button

Comments are closed.